Ploegentijdrit Groene Corridor

24-06 Wielerwedstrijd op een traject van 18 kilometer tussen Eindhoven en Oirschot.

Op zondag 24 juni vanaf 09.00 uur zijn wielrenners welkom op de Ploegentijdrit Groene Corridor. Teams van maximaal 5 wielrenners vertrekken iedere paar minuten vanaf de Oirschotsedijk ter hoogte van de Mispelhoef en fietsen in één streep op een volledig afgesloten autovrij parcours naar Sportcentrum De Kemmer in Oirschot alwaar gekeerd wordt en dezelfde route wordt afgelegd naar de finish ter hoogte van de Internationale School Eindhoven. Een waar spektakel om mee te doen en om naar te kijken! Er is ruimte voor zestig ploegen en zijn een heren- en een damescategorie. Teams kunnen zich inschrijven via www.ploegentijdritgroenecorridor.nl.

Voor publiek en wielrenners zijn er bij de Philips Fruittuin in Eindhoven en Sportcentrum De Kemmer in Oirschot sfeerpleinen ingericht voor een lekker hapje, drankje, muziek en activiteiten. Speciaal voor de kinderen worden er in de ochtend onder andere dikke banden-races georganiseerd! Kijk voor de activiteiten, inschrijven en het traject op www.ploegentijdritgroenecorridor.nl.

De Ploegentijdrit is een initiatief van wielerliefhebbers Peter van Kemenade, Carlos Faes, Hans Franken, Dennis Asveld, Rutger van de Zanden en Paul van Kemenade.