24 september - Vanstreek Festival

24-09 Zin in een buitengewoon dagje in het groen?

Zondag 24 september tussen 11.00 – 16.00 uur is iedereen van harte welkom op het gratis en alcoholvrije Vanstreek Festival bij Landgoed De Grote Beek. Onder het motto “DOEN IN HET GROEN” organiseren GGz Eindhoven en de Groene Corridor een ‘buitengewoon’ evenement wat gericht is op activiteiten in de natuur. De toegang is gratis. Het adres is Dr Poletlaan 69 Eindhoven, te bereiken via de ingang vanaf de Boschdijk.

Op het prachtige Landgoed De Grote Beek zijn er deze dag vele smakelijke en vermakelijke activiteiten voor een breed publiek. Je kinderen kunnen meebouwen aan een hut, er zijn onder andere een kabouterpad voor de kleintjes,  een tokkelbaan en een krijtpaleis. In een trekkertram maak je een rondrit over het landgoed, er zijn dieren om te knuffelen of je kunt pony’s pimpen. Daarnaast bieden we een presentatie natuurlijke jacht, groene excursies en ervaringsverhalen. Wil je liever een kopje koffie dan verwennen de Caffeine Dealers je met hun eigen gebrande en gezette koffie en proef de verschillende buitengewone ‘Vanstreek’ hapjes. De muzikale omlijsting wordt gedaan door de landelijk bekende singer-songwriters Iris Penning en Lisa van Nes. Ze nemen je mee in hun gedachten en geven je een bijzonder gastvrij onthaal.

Kijk voor het totale programma van Vanstreek Festival op www.ggze.nl/vanstreek. Of volg ons op facebook.nl/VanstreekFestival

groenecorridor.nl/admin